Rólunk

A zenekar a nevét az amerikai akusztikus blues-duó a Cephas & Wiggins – Walking Mama című számából kölcsönözte. Az együttes 2017. novemberében kezdte meg kialakítani jelenlegi felállását. A tagok közül korábban már többen is játszottak együtt. A Walking Mama közvetlen előzményeit 2 tolnai zenekar, a Funky Fever Band és a még 90-es években működött Blues Harp jelentette.

A kezdeti énekes hiány Kovács Alíz énekesnő megérkezésével oldódott meg. 2021-ben Zsolnai Beatrix billentyűs, 2023 tavaszán pedig Bárdosné Gutpintér Edit vokalista csatlakozott zenekarhoz.

Megyei fellépéseken kívül, az ország egyéb településén is megfordultak Budapesttől Csongrád megyéig. Szívesen játszanak motoros találkozókon, települési rendezvényeken, ünnepnapokon, de nem egyszer céges rendezvényekre, és születésnapi partikra, sőt egy alkalommal motoros lakodalomba is meghívást kaptak.

Folyamatosan bővülő repertoárunk külföldi és hazai blues, rock klasszikusok számaiból áll össze.

Székesfehérvár Hangja 2019

Székesfehérváron 2019 decemberében rendezték meg  a „Székesfehérvár Hangja 2019” tehetségkutató versenyt melyen elindult énekesnőnk Kovács Alíz is. Nagyon drukkoltunk neki, és bíztunk abban, hogy sikerül elérnie egy szép eredményt. Ő pedig olyat énekelt, ami nem hagyott kétséget senkiben a tehetsége felől, és megnyerte a versenyt! Gratulálunk neki, és büszkék vagyunk arra, hogy nálunk is énekel.
A győztes dalt és a díjátadót a videók között megnézhetitek.

Tagjaink:

Kovács Alíz – ének

Zsolnai Beatrix – billentyű

Bárdosné Gutpintér Edit – vokalista

Deák László – ritmus gitár

Varga Tibor – szóló gitár

Ludányi Miklós – basszus gitár

Mozbacher Zoltán – dobok

 

Egy kis ízelítő a műsorból:
ZZ Top – Gimme All Your Lovin’
Muddy Waters – Mojo Working
B.B. King – Thrill Is Gone
AC/DC – Shot Down Flames
Tina Turner – Proud Mary
Hobo Blues Band – Kőbánya Blues
Takács Tamás DBB – Zakatol a vonat
Radics Béla – Zöld Csillag
Herfli Davidson – Vártam soká
Zanazibár – Érintés
LGT – Embertelen dal

Néhány kedvenc előadónk