Rólunk

A zenekar a nevét az amerikai akusztikus blues-duó a Cephas & Wiggins – Walking Mama című számából kölcsönözte. Az együttes 2017. novemberében kezdte meg kialakítani jelenlegi felállását. A tagok közül korábban már többen is játszottak együtt. A Walking Mama közvetlen előzményeit 2 tolnai zenekar, a Funky Fever Band és a még 90-es években működött Blues Harp jelentette. Megalakuláskor a gitárosok és a szájharmónikás kezdett ritmus szekció keresésébe. Basszusgitárost Ludányi Miklós személyében találtak, aki ezen év őszétől tölti be a posztot, 2018 tavaszától pedig Mozbacher Zoltán ült be a dobok mögé. Az énekes hiány Kisvárdai Szilárd érkezésével oldódott meg, majd Kovács Alíz énekesnő, meghívásával, már 7 tagúra bővült zenekar. 2021. júniusában Kisvárdai Szilárd kilépett a zenekarból, szeptemberben pedig Zsolnai Beatrix billentyűs érkezett hozzánk,  ezzel tovább színesítve a zenekar hangzását, és csökkentve az átlagéletkorát.

Folyamatosan bővülő repertoárunk külföldi és hazai blues és rock klasszikusok számaiból áll össze.

Székesfehérvár Hangja 2019

Székesfehérváron 2019 decemberében rendezték meg  a „Székesfehérvár Hangja 2019” tehetségkutató versenyt melyen elindult énekesnőnk Kovács Alíz is. Nagyon drukkoltunk neki, és bíztunk abban, hogy sikerül elérnie egy szép eredményt. Ő pedig olyat énekelt, ami nem hagyott kétséget senkiben a tehetsége felől, és megnyerte a versenyt! Gratulálunk neki, és büszkék vagyunk arra, hogy nálunk is énekel.
A győztes dalt és a díjátadót a videók között megnézhetitek.

Tagjaink:
Kovács Alíz – ének
Zsolnai Beatrix-billenytű
Varga Mihály – szájharmonika, ének
Deák László – ritmus gitár
Varga Tibor – szóló gitár
Ludányi Miklós – basszus gitár
Mozbacher Zoltán – dobok


Egy kis ízelítő a műsorból: ZZ Top – Gimme All Your Lovin’ Muddy Waters – Mojo Working B.B. King – Thrill Is Gone AC/DC – Shot Down Flames Tina Turner – Proud Mary Hobo Blues Band – Kőbánya Blues Takács Tamás DBB – Zakatol a vonat Radics Béla – Zöld Csillag Herfli Davidson – Vártam soká Zanazibár – Érintés LGT – Embertelen dal

Néhány kedvenc előadónk